A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Білозірський ліцей -
опорний заклад загальної середньої освіти

Новини

Дата: від до Скинути

Стогін Чорнобиля спогадом - болем

Стогін Чорнобиля спогадом - болем Не затихатиме в наших серцях, - Пам'ять про жертви не згасне ніколи! Їй пломеніти в прийдешніх віках!..

20:02 09.05.2023

Екологічна акція.

В освітньому закладі, 04.05.2023 року, здійснили екологічну акцію: висадили грядки овочів (із надією, що вийдемо на офлайн - навчання, і буде восени кому споживати врожай) та висадили квіти (із вірою, що краса врятує світ). Вцілому, всі заходи ми проводимо з любов'ю до України. Дякуємо залученим до праці: хто зорав грядки - комунальній службі сільської ради; хто подарував ліцею розсаду квітів -Трохименко Наталії; хто поділився семенами овочів - учасникам освітнього процесу; хто це все висадив своїми руками - учням :10-А і 10-Б класів; учителям: Лютому Р.В., Жуковій В. Г., Токаренко С.П.; обслуговуючому персоналу закладу. Тримаємо стрій!  І буде ПЕРЕМОГА!

19:54 04.05.2023

Здорова нація понад усе!

Освітній заклад має ще один подарунок - спортивний тренажер, який передав дітям мешканець громади, ВОЇН ЗСУ, Жицький Руслан Олексійович від  ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ, капітана, командира роти РВП 95-тої бригади Хоходи Олексія Петровича. Низький уклін ВАМ, що захищаєте Україну!  Щиро дякуємо за подарунок підростаючому поколінню! Здорова нація понад усе! Слава Україні!

15:26 01.05.2023

Гартуємо дух разом!

У кінці квітня, учасники освітнього процесу ліцею: виховник Латенко Віталій (учитель фізкультури)  та ройовий Лаврик Микола (учень 8б класу), взяли участь у вишколі  Всеукраїнської дитячо-юнацької військово - патріотичної гри "Сокіл"("Джура") "Гартуємо дух разом!", організованого Черкаським обласним Центром туризму, краєзнавства і екскурсій.  Цікаво та змістовно пройшов захід. Учасники отримали нові емоції; здобули знання, уміння та навички з елементів гри. І як результат  -  сертифікати та дипломи учасникам. Це гартує бойовий дух джурівців. Дякуємо організаторам! Маємо досвід, який поширимо у своїй джурі. Слава Україні!

23:15 27.04.2023

Заходи патріотичного спрямування

В освітньому закладі пройшли заходи патріотичного спрямування, а саме: 1) здобувачі освіти 11класу взяли участь у навчально - польових зборах із предмету "Захист України". Юнаки пройшли підготовку (згідно плану); 2) відбулося відкриття меморіальних дошок воїнам - героям, випускникам  шкіл - Олександру Березневичу і Олегу Демиденку. Педагоги і молодь освітнього закладу (учасники заходів) вшанували пам'ять загиблих; 3) працівники ліцею взяли участь у поховальному мітингу - вшанували  пам'ять загиблого захисника Олександра Петровича Триуса та підтримали рідних.

16:03 25.04.2023

Акція "Посади дерево майбутнього"

У рамках екологічного місячника, з метою формування екологічної свідомості учнівської молоді, в освітньому закладі відбулася зелена акція "Посади дерево майбутнього". На території ліцею учасники освітнього процесу ( здобувачі освіти 9-А класу, класний керівник  Невгод Л.М., батьки), взявши в трудові руки садовий інвентар, посадили алею сосонок.

15:59 25.04.2023

Правильний вибір - запорука успіху

Проблема вибору професії завжди була актуальною і залишається такою в сучасних умовах. Аби допомогти учням визначитися у своїй професійній спрямованості, в Білозірському ліцеї проводиться профорієнтаційна робота.

16:48 20.04.2023

День довкілля

До Дня довкілля (що за Указом Президента України проводиться щороку, у третю суботу квітня) працівники освітнього закладу долучилися до акції по благоустрою території ліцею та прилеглих територій. Було здійснено комплекс заходів: упорядкували вулицю Лесі Українки і вулицю Івана Франка; привели до порядку територію ліцею (пропололи клумби, обкопали дерева і кущі, підстригли хвойні насадження, косили траву, сортували сміття).

19:19 17.04.2023

Допомога від дитячого фонду ЮНІСЕФ

Освітньому закладу, за ініціативи Дитячого фонду ЮНІСЕФ, було передано один   дизельний генератор (потужністю 100 кВт, 50 Гц) для постійного забезпечення електроенергією. Ця ініціатива ЮНІСЕФ є частиною  прагнення підтримувати освіту та забезпечувати дітей необхідними ресурсами для навчання. Генератор покращить електропостачання в ліцеї,   що значно полегшить навчання дітей та роботу вчителів під час освітнього  процесу.   Саме цей проєкт допомагає забезпечити безперебійний доступ до електроенергії - це підвищить якість освіти у надзвичайно важких умовах сьогодення. НАЙКРАЩА ІНВЕСТИЦІЯ - робити вклади у МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ.

17:46 17.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора