A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Білозірський ліцей -
опорний заклад загальної середньої освіти

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень зарубіжної літератури

З метою підвищення в учнів інтересу до читання, виховання читацької культури, розширення кругозору учнів, у Білозірському ліцеї був проведений Тиждень зарубіжної літератури.

13:25 08.03.2023

24-е лютого...

Здобувачі освіти 8-Б класу Білозірського ліцею (кл. кер. Крупенко Н.П.) змонтували авторський відеоролик щодо трагічного дня - 24-е лютого... Зміст відео свідчить, що юні патріоти, "діти війни"- вдячні ЗСУ, які цілий рік відстоюють їх мрію і надію на щасливе майбутнє!!!

10:39 24.02.2023

Проєкт "Тепловізор - солдату - односельцю"

Учасники освітнього простору Білозірського ліцею завершили роботу над проєктом "Тепловізор - солдату - односельцю". Перепрошуємо у всіх мешканців громади, хто нині боронить нашу державу, що не взмозі допомогти вам всім... Та ми ніколи не стояли і не стоїмо осторонь. Воюємо на своєму фронті: допомагаємо, волонтеримо, співпрацюємо з місцевими волонтерами; працюємо, навчаємо і навчаємось!!! Мету досягнуто!

10:34 24.02.2023

Міжнародний день рідної мови

Міжнародний день рідної мови є особливим для усіх нас, адже українська мова є найціннішим багатовіковим надбанням народу та його генетичним кодом. Упродовж багатьох віків наші предки не лише відстоювали свободу рідної української землі, а й право на існування та визнання  української мови. Сьогодні наша велична та милозвучна мова гордо лунає з вуст мільйонів людей. Тож головне завдання кожного українця любити, берегти і збагачувати материнське слово.

22:33 21.02.2023

День пам'яті Героїв Небесної Сотні

До Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні у Білозірському ліцеї пройшли патріотичні заходи:  - тематичні години спілкування (з використанням відеоматеріалів та подальшим обговоренням) про події 2013-2014 років;  - участь у загальносільському заході біля меморіалу Пам'яті Героям Небесної Сотні: літературна композиція "Герої не вмирають!"(9-Б клас, класний керівник Лютий Р.В.), покладання квітів до пам'ятного знаку (8-В клас, класний керівник Танцюра В.В.); - взяли участь у Всеукраїнській тихій акції "Ангели пам'яті"; - слухачами історичної онлайн - години (організованої працівниками сільського музею) були здобувачі освіти 9-А та 9-Б класів (класні керівники Невгод Л.М., Лютий Р.В.).

21:17 20.02.2023

День Єднання

16.02.2023 - День Єднання. У Білозірському ліцеї пройшов флешмоб "Спільна молитва за Україну".

13:54 16.02.2023

Години спілкування  "Пам'яті Віктора Єременка присвячується..."

У Білозірському ліцеї  по класах проведено години спілкування  "Пам'яті Віктора Єременка присвячується..." Також педагоги та лідери учнівського самоврядування освітнього закладу взяли участь у вшануванні пам'яті загиблого героя.

20:42 06.02.2023

Соборність

Велична і свята, моя ти Україно, Лише тобі карать нас і судить. Нам берегти тебе, Соборну і єдину І нам твою історію творить!

17:45 04.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора