A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Білозірський ліцей -
опорний заклад загальної середньої освіти

Новини

Дата: від до Скинути

Світ Еко

#МОЦНПВТК_УМ_фотомарафон

10:28 15.04.2024

ВЕСНЯНИЙ ЯРМАРОК

ВЕСНЯНИЙ ЯРМАРОК Запрошуємо всіх наших здобувачів освіти та педагогів на весняний ярмарок! Приходьте насолодитися неймовірною атмосферою та весняними радощами!

11:11 04.04.2024

Толока

3 квітня 2024 року, відбулася толока по благоустрою території ліцею. У ній взяли участь здобувачі освіти 8-11 класів і педагоги освітнього закладу. Впорядкували  клумби, прибрали територію навколо ліцею та прилеглі вулиці. Весняний вітер, тепло, а головне, віра у зміни на краще сприяли позитивному настрою учасників суботника.  ДЯКУЄМО всім, що вміємо добре працювати на благо рідної землі.

09:16 04.04.2024

Міжнародний день дитячої книги.

Щороку 2 квітня уся всесвітня спільнота відзначає Міжнародний день дитячої книги (International Children’s Book Day). Це свято привертає увагу всіх дітей та їхніх батьків до надзвичайної важливості книжки в житті юних читачів. Адже саме вона відкриває малятам двері у великий та незнайомий світ, знайомить з невідомими раніше істотами, розкриває таємниці життя, сприяє становленню особистості. Це свято книги, дитинства та магії казки.

13:23 02.04.2024

Всеукраїнський літературний конкурс знавців зарубіжної літератури “ЛІТЕРАТУРНИЙ ВСЕСВІТ – 2024”

Вітаємо Тупицьку Тетяну Василівну та ученицю 11-Б класу Середенко Дар'ю за зайняте ІІ місце у Всеукраїнському літературному конкурсі знавців зарубіжної літератури “ЛІТЕРАТУРНИЙ ВСЕСВІТ – 2024” . Бажаємо невичерпної енергії та наснаги на нові звершення!

15:29 01.04.2024

Атестація педагогічних працівників

29 березня в Білозірському ліцеї відбулося засідання атестаційної комісії І рівня відповідно до Положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 09 вересня 2022 року № 805. На ньому розглядали атестаційні справи 8 педагогічних працівників Білозірського ліцею та Білозірської гімназії. З них 2 підвищили кваліфікаційний рівень, іншим – підтвердили раніше встановлені кваліфікаційні категорії та звання. Адміністрація опорного закладу вітає своїх педагогів за результатами атестації:

18:36 29.03.2024

Засідання педагогічної ради

27 березня 2024 року, в освітньому закладі, пройшло засідання педагогічної ради. На порядку денному розглядали слідуючі питання: 1. Академічна доброчесність як запорука якісної освіти (доповідач Світлана Петренко). 2. Використання штучного інтелекту в освітній діяльності педагога (доповідачі: Наталія  Глизенко, Вікторія Коваленко). 3. Вплив стресу на емоційний стан людини (доповідач Людмила Козюра). У цікавій і змістовній формі пройшов захід. Доповідачі розкрили присутнім питання, які були актуальними і результативними, про що свідчить зворотній зв'язок педагогів. Організатори - молодці!!! Вчителі з користю провели час.

18:15 27.03.2024

Тиждень читання

Здобувачі освіти ліцею, разом із бібліотекарем Ляпун Ю.М., долучилися до Національного тижня читання, що проходить під гаслом рядка із вірша сучасної української поетеси Ірини Шувалової «Ріки незмінно течуть додому».  Поняття «Дім» для кожного українця набуло щемкого і навіть сакрального значення.  Кожна людина повинна мати таке місце, куди він може повернутися з упевненістю, що там його люблять і чекають.

12:59 22.03.2024

Ми звітуємо...

В ліцеї підведено підсумок конкурсу "Крижане фото" - переможці отримали подарунки! У листопаді 2023 року,  до Всеукраїнського дня доброти, вступили в дію проєкти: "Гаджет на дрон", „На протез воїну", „Нагодуй синичку", ініціаторами яких стали члени учнівського самоврядування: Зарудніцька Дарина, Громадський Богдан, Лаврик Микола.

17:38 20.03.2024

Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги з футзалу

14 березня 2024 року, на базі Білозірської сільської академії футболу, пройшли зональні змагання lll районного етапу проєкту "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги з футзалу". У дружній грі брали участь команди освітніх закладів: Білозірської ТГ, Корсунь-Шевченківської ТГ, Тернівської ТГ. Запал емоцій супроводжував всю гру.  Перемогу здобула команда Білозірського  ліцею. Друге місце між собою розділили команди Корсунської та Тернівської ТГ. Вітаємо переможців! Подальших успіхів у наступній грі!

16:41 15.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора