A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Білозірський ліцей -
опорний заклад загальної середньої освіти

Новини

Дата: від до Скинути

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

ВІТАЄМО збірну команду юнаків і дівчат (9-Б, 8-В класів) та вчителів фізичної культури освітнього закладу за почесне зайняте ll місце у спортивно - краєзнавчих змаганнях "РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!"

13:24 27.05.2023

Ліга старшокласників Черкащини

Ділюсь позитивними емоціями. Отримав досвід, ставши учасником Всеукраїнського збору лідерів Учнівської Ліги України.

13:33 26.05.2023

Ліга старшокласників Черкащини

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ здобувача освіти 8-Б класу, ліцею, Лаврика Миколу,  який обраний до активу лідерів Ліги старшокласників Черкащини, є ПРЕДСТАВНИКОМ НАЦІОНАЛЬНОЇ РАДИ ДІТЕЙ І МОЛОДІ.  Віримо, що він своїми творчими проєктами та ідеями; свідомими громадянськими вчинками, будучи лідером, збере команду однодумців серед молоді громади, тісно співпрацюючи з командою обласної Ліги, доведе на міжнародному рівні:  що українська школа (де навчається), земля (де живе), - найкраща, найталановитіша, найперспективніша і найрідніша!   Бажаємо успіхів! Підтримуємо! Співпрацюємо! #ПедагогиБілозірськоголіцею

14:42 21.05.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

У рамках сьомого Глобального тижня з безпеки дорожнього руху (з 15 по 21травня 2023 року), в освітньому закладі, проведено відповідні тематичні заходи.

15:38 20.05.2023

Вишивання - символ України

Вишивання — символ України, Кожної великої родини, Нашої історії та мови Залюбки вдягнемо її знову. Підтримуємо флешмоб.  Учнівство 5-А класу

12:00 18.05.2023

День вишиванки

Дорогі діти нашого освітнього закладу! Власним прикладом привертаємо вашу увагу, що ВИШИВАНКА — це рідне українське вбрання, код нації. Саме сьогодні є нагода приєднатися до патріотичного флешмобу!

08:30 18.05.2023

Нова українська школа Черкащини

Білозірський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти - потужний освітній простір, про що свідчать здобутки вчителів у конкурсах. Лауреатами обласної виставки "Нова українська школа Черкащини", які відзначені Дипломом l ступеня, стали: Глизенко Наталія Миколаївна, учитель початкових класів (ліцей), за дидактичні матеріали до уроків інтегрованого курсу " Я досліджую світ" (3 клас);  Петренко Світлана Олександрівна, директор; Мазуренко Олена Олександрівна, заступник директора з навчально-виховної роботи; Блощаневич Вікторія Вікторівна, заступник директора з навчальної роботи; Перцьова Ольга Вікторівна, заступник директора з виховної роботи (адміністрація закладу), за методичний посібник "Електронний журнал "Нові знання" - інструмент між усіма суб'єктами освітнього процесу". Їх матеріали визнані кращими і можуть бути рекомендовані для впровадження у практику роботи педагогів області.

10:55 16.05.2023

Заняття з вогневої підготовки

У рамках предмету "Захист України" та з метою профорієнтації, здобувачі освіти 11 класу взяли участь у практичних навчальних заняттях з вогневої підготовки. Слава Україні!

16:06 15.05.2023

Збережемо планету разом!

"Збережемо планету разом!", як гасло для здобувачів освіти та педагогів нашого ліцею. Дбаючи про довкілля, діти 9-А класу: Козіна Дарія, Шевченко Богдан, Горбівненко Анна, Філіпенко Крістіна, разом із класним керівником Невгод Людмилою Миколаївною, подали роботу на обласний етап Всеукраїнського конкурсу "Парки - легені міст та сіл", де здобули l МІСЦЕ. ПИШАЄМОСЯ ПЕРЕМОЖЦЯМИ!!! Ви не лише оздоровлюєте планету, а ще є талановитими, розумними і креативними її мешканцями.

15:45 12.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора