A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Білозірський ліцей -
опорний заклад загальної середньої освіти

Новини

Дата: від до Скинути

Акція "Монетки дітям".

Ми не байдужі! Не стоїмо осторонь! Ліцеїсти (1-11кл.) взяли участь у благодійній акції "Монетки дітям". Кошти перераховано до фонду "Таблеточки" (на лікування дітей).

13:00 16.10.2021

День Українського козацтва та День захисника України у 7-В класі

Напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва та Дня захисника України у 7-В класі пройшов виховний захід "Козацькі розваги". Діти взяли участь у різноманітних конкурсах, вікторинах та заспівали козацьких пісень в караоке. Весь час  серед дітей панували оптимізм та дружня атмосфера.

16:29 15.10.2021

Батл «Все про козаків»

Ініціативна група 8-Б класу запропонувала у переддень Покрови Пресвятої Богородиці, захисників і захисниць України, Українського козацтва ряд цікавих заходів. Так, учні ліцею мали змогу на перервах у Патріот-Зоні (18 кабінет) переглянути науково-популярний фільм «Історія українських земель. Козаки» (долучилися ліцеїсти 8-А, 8-Б, 9-В, 3-Б класів). У цей же день було кинуто інтелектуальний виклик 8-А класу й проведено козацький історичний батл «Все про козаків», де у запеклому бою перемогла команда «Джури» (8-А). Команді «Патріоти» (8-Б) варто підучити історію України. Також майбутні захисники й захисниці поласували смаколиками й привітали один одного зі святами. День виявився дуже цікавим та насиченим.

16:22 15.10.2021

Загальносільський захід з нагоди святкування Дня Українського козацтва

Здобувачі освіти Білозірського ліцею, учні 6-А класу, взяли участь у загальносільському заході з нагоди святкування Дня Українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисників і захисниць України.

11:52 14.10.2021

Вибори Президента закладу

У п'ятницю, 08.10. 2021 року, в Білозірському ліцеї пройшли вибори Президента закладу. Кандидатами на посаду Президента були: Рибальченко Артем, учень 9-А класу; Плодистий Денис, учень 9-Б класу; Расевич Валентин, учень 9-Б класу; Стадник Станіслав, учень 10 класу. За значної кількості голосів учнівства перемогу здобув десятикласник Стадник Станіслав. Щиро вітаємо з перемогою! Сподіваємося на здійснення планів, які зазначив Станіслав у своїй виборчій програмі. Легітивні, без фальсифікацій вибори провели учні 11 класу: Танцюра Дарина, голова виборчої комісії; Сиротенко Ілона, секретар; Тимошеченко Ростислав, спостерігач; члени комісії - Лозумірський Антон, Письменна Даша, Шпак Настя, Тупицька Анжела, Тупицька Вероніка, Бас Діана. Дякуємо виборчій комісії за демократичні вибори!

20:12 11.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора