A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Білозірський ліцей -
опорний заклад загальної середньої освіти

Новини

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ з Великодніми святами

На передодні Великодніх свят у кожному класі початкової школи розгортаються творчі майстерні. Різномаїття поробок виготовлених нашими учнями радує очі та надає святкового настрою. Діти з вчителями та вихователями працюють у різних техніках і з різним матеріалом, створюючи свої маленькі шедеври.

14:49 30.04.2021

Відзначення 35-річниці Чорнобильської трагедії

26 квітня 2021 року  в Білозірському ліцеї, з  нагоди відзначення 35-річниці Чорнобильської трагедії, пройшли по класах (1-11) виховні заходи. Здобувачі освіти 9 -А класу  (класний керівник Коваленко В.С.) долучились до загальносільського заходу, вшанувавши пам'ять тих, хто поклав життя або віддав своє здоров'я за те, щоб ми сьогодні могли спокійно жити і розбудовувати нашу державу.

21:26 26.04.2021

Загальнодержавний моніторинг

Білозірський ліцей долучився до  дослідження світового масштабу у якому беруть участь понад 70 країн.  20 квітня 34 учні 4-А та 4-Б класів прийняли участь  в основному етапі другого циклу загальнодержавного моніторингового дослідження якості початкової освіти «Стан сформованості читацької та математичної компетентностей випускників початкової школи закладів загальної середньої освіти»  в рамках міжнародного дослідження якості освіти PISA-2021.  Метою Програми міжнародного оцінювання учнів є визначення тенденцій результативності освітніх програм у різних країнах та чинників, що безпосередньо впливають на рівень навчальних досягнень учнів у світі. 

13:13 23.04.2021

Круглий стіл

"Розвиток і формування ключових компетентностей під час навчальних занять у початковій школі" - тема засідання педагогічної спільноти Білозірського ліцею. 

13:10 23.04.2021

Створюємо ліси разом

Здобувачі освіти Білозірського ліцею є ініціаторами й учасниками багатьох проектів, зокрема екологічних.  Прочитавши оголошення про проведення акції "Створюємо ліси разом ", не можемо не поділитись враженням, що ми від себе ініціювали акцію по відновленню лісів, автоматично ставши учасником акції Державного агентства лісових ресурсів України. Учнівство шостих класів цікаво і корисно провели час у Білозірському лісовому господарстві, з яким співпрацює наш освітній заклад  (садили сосонки, відвідали теплиці, де вирощують саджанці; відпочили. Це посильний вклад у створення лісів. Ми одні з перших на шляху до відродження добробуту в Україні.

14:28 09.04.2021

Виховна година "Стоп-корона" 5-А клас

Сьогодні  у 5-А класі відбулась виховна година на актуальну тематику «КоронаСТОП», класний керівник Любов Громадська використовуючи гігієнічний  бокс з освітньо-розважальними матеріалами на тему превенції поширення вірусу COVID-19 для старшої школи від ЮНІСЕФ, отримані Білозірським ліцеєм  в рамках реалізації ініціативи «Громада дружня до дітей та молоді». Під час виховної години учні класу в ігровій формі вивчали заходи безпеки під час пандемії переглядаючи відеоролики, презентацію,  грали в гру «Збери більше» та «Складай і вигравай», а також виготовили стіннівки.

15:34 08.04.2021

Тиждень біології, хімії, географії

З 22 по 26 березня  пройшов тиждень біології, хімії, географії. Учні 8-Б класу разом із вчителем біології Невгод Л.М. підготували і провели лекцію "Охорона природи" в 5-11 класах. В 5-в класі вчитель Невгод Л.М. провела вікторину "Люби природу". Юними гуртківцями "Юний квітникар" разом із вчителем був проведений майстер клас "Посадка кімнатних рослин" та "Висівання насіння у відкритий грунт". Учні гуртка "Юний квітникар" систематично доглядають за рослинами школи.

15:13 05.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора