A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Білозірський ліцей -
опорний заклад загальної середньої освіти

Новини

Дата: від до Скинути

ll етап змагань проєкту "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги", за видом спорту - баскетбол.

Команда Білозірського ліцею взяла участь у ll етапі змагань проєкту "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги", за видом спорту - баскетбол. В атмосфері спортивного свята пройшла дружня зустріч між учасниками гри Білозірського ліцею та Ірдинського ліцею Білозірської територіальної громади. Здобувачі освіти: учасники та вболівальники, отримали позитивні емоції, можливість поспілкуватись, самовиразитися. Перемогу здобула команда Білозірського ліцею!   Дякуємо ЗСУ,  організаторам заходу, учасникам гри та їх тренерам за надану можливість відволіктися від реалій сьогодення, звуків сирени, отримати задоволення і відчути себе щасливими дітьми. Проєкт "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" популяризує здоровий спосіб життя серед школярів та формує у молоді сталі традиції і мотивацію щодо фізичного виховання і спорту. "РАЗОМ  ПЕРЕМОЖЕМО!" - гасло цього проєкту, тож діти прагнуть ПЕРЕМОГИ.

21:03 06.03.2024

Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги

Сьогодні, 06.03.24, в рамках проєкту "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги", на базі Білозірської сільської академії футболу, проходив ll  етап спортивних змагань серед учнів освітніх закладів Білозірської територіальної громади за видом спорту - футзал. У грі брали участь команди: Білозірського ліцею, Білозірської гімназії та Ірдинського ліцею. Здобувачі освіти в ході спортивного заходу відновлювали баланс емоцій, посміхались, спілкувались, змагались, раділи, що мають можливість просто жити, займаючись улюбленим видом спорту разом із друзями. Товариська зустріч має переможців. Перше місце здобула команда Білозірського ліцею. Нагороди вручали гості та представники громади, які відвідали спортивне свято: Олександр Шамрай - заступник голови ЧОДА; Володимир Міцук - голова Білозірської ТГ; Наталія Валантирець - начальник відділу освіти, культури, туризму і спорту; Світлана Петренко - директорка ліцею; Станіслав Ковтун - почесний представник академії футболу. Козацький дух спортсменів запалив емоції вболівальників... Всі на мить забули про війну...   "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!" - під цим гаслом будемо не лише змагатись у спорті.  Слава Україні!

19:00 06.03.2024

Патріотичний захід вшанування воїнів

26 лютого 2024 року в освітньому закладі відкрили меморіальні дошки випускникам-Героям - Черненку В'ячеславу та Кривенку Денису. Щемно пройшов патріотичний захід вшанування воїнів, які віддали своє життя за цілісність і незалежність України. Герої не вмирають! Але чомусь рідні і близькі плачуть!? Наслідки жахіть війни залишають на серці рану, в історії - слід. Патріотичний прояв учнівської молоді помітно саме на таких заходах. ДЯКУЄМО здобувачам освіти та вчителям, які долучились до організації заходу - відкриття меморіальних дощок полеглим Героям!

20:40 28.02.2024

Вшанування Героїв Небесної Сотні

З метою вшанування Героїв Небесної Сотні, здобувачі освіти 1-11 класів долучилися до Всесвітньої "тихої" акції "Ангели пам'яті". Діти створили янголів із білого паперу (що символізують Героїв, які загинули за Україну під час мирних акцій протесту впродовж листопада 2013 - лютого 2014 року), розвісили їх на деревах у саду, на вулиці.

19:16 20.02.2024

День Святого Валентина

Під гаслом "Любов не гине у війні" пройшов День Святого Валентина у Білозірському ліцеї. Учнівський парламент (президент Зарудніцька Дарина) організували та провели слідуючі заходи: акцію "З любов'ю до ЗСУ" (збір коштів на потреби військовослужбовців); романтичну фотозону (для бажаючих); "Таємний Купідон" (анонімний обмін валентинками). Організатори - МОЛОДЦІ! Створили релакс-атмосферу в освітньому закладі.  

09:41 20.02.2024

Червона калина

Продовжуємо інформувати.. Підсумки виховного проєкту 9-Б класу та звіт роботи гуртка "Червона калина" (класний керівник та керівник гуртка  Крупенко Наталія ) відбулися 14 лютого на колоритному заході. Відновлення українських традицій; прищеплення любові до рідних обрядів; патріотизм - червоною ниткою пронизали ввесь захід, що пройшов на високому рівні. Слід відмітити, що єднання між учнями, вчителями і батьками відбувається саме за таких умов. Це є важливим у вихованні майбутніх українців. Гадаємо, кожен військовий, який зараз виборює Перемогу, побачивши український танок «Гопак» (у виконанні 9-Б класу), ще більше наповнився б силою духу і вірою в те , що Україна - понад усе! Слава Україні!  З любов'ю до неї учасники освітнього процесу Білозірського ліцею.(blue_heart)(yellow_heart)

09:40 20.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора