A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Білозірський ліцей -
опорний заклад загальної середньої освіти

Країна взаємно красивих людей.

Дата: 18.11.2022 20:15
Кількість переглядів: 51

Сьогодні вже десятий день!

Лідери Білозірського ліцею разом з керівником команди, практичним психологом Козюрою Л.П., активно приймають участь у програмі “Країна взаємно красивих людей". Це освітньо-мотиваційний проєкт для учнів та студентів віком від 15 до 18 років з усієї України, основною метою якого є активне залучення молоді до створення образу України після війни за принципом відбудови — building back better.

Особлива увага приділяється аналізу та обговоренню можливостей та шляхів участі юнацтва як майбутніх повноправних громадян у процесах відбудови, реалізації проактивної позиції молодих людей. Як результат, досвід роботи в програмі спонукатиме молодь до добровільної, систематичної та безпосередньої участі у відбудові нової України.

Знання, уміння, інсайти, отримані під час проєкту, будуть втілені у фінальному підсумковому продукті від кожної команди. Він представляє собою ряд сторіз для соціальних мереж про зміни, які команда хоче втілити в Україні майбутнього. Учасники поділяться власним баченням проблеми, інформацією щодо її актуальності, можливими рішеннями; проаналізують ризики та можливості вищезгаданих змін; визначать свою роль у процесі змінотворення.

Фінальні продукти можуть стати складовими єдиного маніфесту/декларації, що дозволить запустити ряд соціальних ініціатив та проєктів у різних громадах по всій території України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора