A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Білозірський ліцей -
опорний заклад загальної середньої освіти

День ЦЗ

Дата: 30.04.2024 15:11
Кількість переглядів: 31

День цивільного захисту в навчальних закладах проводиться в кінці навчального року, коли добігає кінця вивчення навчальних предметів: «Захист Вітчизни», «Основи здоров'я», що вивчають питання цивільного захисту та безпеки життєдіяльності.
     Безпека дітей завжди була пріоритетом сьогодення, але у цей страшний для нашої держави час жорстока реальність змушує зовсім інакше подивитися на проблему безпеки в цілому та безпеки дітей окремо. Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій 26 квітня 2024 року в Білозірському ліцеї  було проведено День Цивільного захисту. 

      Основними завданнями були вдосконалення теоретичних знань і практичних навичок учнів та персоналу закладу щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, а також виконання законодавчих актів з цивільного захисту та безпеки життєдіяльності.
        Класні керівники провели виховні години, онлайн-заняття, тренування та навчальні ігри (відповідно до вікових груп учнів), розповіли  про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, план дій під час радіаційної небезпеки, про правила поведінки на водоймах. Також учні мали змогу переглянути навчальні мультфільми та фільми.
    Сестра медична Черненко О.О. провела практичне заняття «Як надати першу допомогу: загальні правила» для учнів 7-А класу та учениці 10 класу провели майстер-клас із надання першої домедичної допомоги для учнів 5-Б класу.
Вчителі фізичної культури Латенко В.В., Колісніченко О.В. провели комбіновану естафету між учнями 6-х класів.
       Учні та педагогічний колектив ліцею вдосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров'я та життя. Усі переконалися в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті.
Життя людини – це найбільша цінність, тож не варто нехтувати основними правилами безпеки життєдіяльності. 
Перемоги всім нам! Безпечного і мирного неба!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора