A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Білозірський ліцей -
опорний заклад загальної середньої освіти

Підвищення професійної майстерності

Дата: 19.03.2021 12:12
Кількість переглядів: 317

Окрім уроків, учителі багато працюють в позаурочний час, і поки учнівство відпочиває на канікулах, - педагоги активно працюють над підготовкою до уроків, підвищенням професійної майстерності, впровадженні сучасних ідей освіти. 

16.03.2021 вчителі початкової школи зібралися за круглим столом, щоб обговорити питання реалізації академічної доброчесності під час проведення навчальних занять у початкових класах.

Педагоги обговорили основні принципи академічної доброчесності, поділилися власним досвідом її впровадження під час проведення уроків, виховних заходів, у різних видах діяльності. За результатами обговорення можна зазначити: вчителі володіють різним методами роботи у цьому напрямку, проте дійшли до спільної думки, що без залучення батьківської громадськості реалізувати ідеї академічної доброчесності дуже складно.

Батьки відіграють ключову роль у дотриманні дітьми принципів академічної доброчесності. Якщо вдома підтримують порушення доброчесності, наприклад, купують дитині збірники ГДЗ або ж виконують за дітей домашні завдання, то як би школа не старалася – учнів буде важко переконати, що вчитися доброчесно – правильно. Академічна доброчесність базується на чесності, довірі, мужності, повазі, відповідальності та справедливості.

Дотримання засад академічної доброчесності є необхідною умовою якісної освіти та стосується усіх учасників освітнього процесу. Педагоги й батьки є прикладом і взірцем для наслідування молодого покоління.

Втілення в життя ідеалів доброчесності є пріоритетним напрямком роботи усього педагогічного колективу Білозірського ліцею.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора