A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Білозірський ліцей -
опорний заклад загальної середньої освіти

Навчально-методичні посібники для педагогічних працівників

Дата: 18.02.2023 10:05
Кількість переглядів: 64

Список навчальних посібників для НУШ та для вчителів, які працюють з особами з особливими освітніми потребами в інклюзивних класах

Щорічно бібліофонд ліцею поповнюється сучасною методичною літературою. Представлений перелік є лише часткою ресурсів. З паперовими версіями посібників ви можете ознайомитись у методичному кабінеті, електронні — у вільному доступі.

  1. НУШ: організація дистанційного і змішаного навчання у початковій школі: навчально-методичний посібник / Авт. О.О.Трипольська, О.А.Блізнякова, О.В.Вовк та ін.

  2. Онлайн-безпека учасників освітнього процесу в умовах дистанційного і змішаного навчання: навчально-методичний посібник / Авт.С.О.Доценко, В.В.Ворожбіт-Горбатюк, Т.М.Собченко.

  3. НУШ: інноваційна система оцінювання результатів навчання учнів початкової школи: навчально-методичний посібник / Авт.О.В.Онопрієнко.

  4. НУШ: технологічна освіта у початковій школі: навчально-методичний посібник / Авт.Т.Г.Гільберг [та ін.].

  5. НУШ: формування у молодших школярів навичок конструктивного спілкування: навчально-методичний посібник / Авт.Т.М.Костенко, К.С.Довгопола.

  6. НУШ:організація позаурочної діяльності в поч. кл. на засадах партнерської взаємодії учасників освітнього процесу: навчально-методичний посібник / Авт.Н.І.Гущина, Т.Г.Орлова, Л.Г.Кондратова.

  7. НУШ: психолого-педагогічна підтримка молодших школярів із труднощами в навчанні: навчально-методичний посібник / Авт.Лоліта Малініна.

  8. НУШ: дидактичні особливості організації навчально-ігрової діяльності учнів 1-2 класів: навчально-методичний посібник / Авт.П.Г.Капосов.

  9. НУШ: організація медіаосвіти в початковій школі: навчально-методичний посібник / Авт.І.П.Старагіна, О.Волошенюк, О.П.Мокрогуз, О.В.Ганик.

  10. НУШ: формування у молодших школярів навичок конструктивного спілкування: навчально-методичний посібник / Авт.Т.М.Костенко, К.С.Довгопола.

  11. НУШ: методика навчання інформатики у 1-4 класах ЗЗСО на засадах компетентнісного підходу: навчально-методичний посібник / Авт.Олег Суховірський.

  12. НУШ: методика навчання фізичної культури у 1-4 класах ЗЗСО: навчально-методичний посібник / Авт.А.А.Боляк, Г.А.Коломоєць, А.А.Ребрина, Н.Л.Боляк.

  13. НУШ: формування соціальної компетентності учнів початкової школи: навчально-методичний посібник / Авт.Лоліта Малініна.

  14. НУШ: дидактичні основи STREAM-освіти в початковій школі: навчально-методичний посібник / Авт.Сергій Вакарін.

  15. НУШ: діагностична та корекційно-розвивальна робота з молодшими школярами: навчально-методичний посібник /Авт.С.Л.Коробко, О.І.Коробко.

  16. НУШ: методика навчання іноземної мови в початковій школі осіб з порушеннями слуху на засадах компетентнісного підходу: навчально-методичний посібник / Авт.Г.Гердик, О.Савчук.

  17. НУШ: методика навчання інформатики в 4 кл. осіб з порушенням зору на засадах компетентнісного підходу: навчально-методичний посібник / Авт.Т.Костенко, О.Бабяк.

  18. Теорія та практика використання альтернативної комунікації для осіб з особливими освітніми потребами: навчально-методичний посібник / Авт.М.С.Чайка, Г.В.Усатенко, О.В.Кривоногова.

Це частковий перелік навчально-методичних посібників для НУШ та для вчителів, які працюють з особами з особливими освітніми потребами в інклюзивних класах електронні версії яких можна переглянути за покликанням: перейти до розділу

Посібники, що стануть у пригоді під час організації дистанційного навчання перейти до розділу

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора